Omelett utan ägg

  • 3 dl sojamjölk
  • 1 dl sojamjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 msk färsk basilika
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar, malen
  • 1 st gul lök (hackad)
  • 15 cm purjolök (ringar)
  • 1 st röd paprika, tärnad
  • 4 st potatis kall och kokt, skivade
  • 1 msk olivolja

Bondomelett utan ägg

Börja med att vispa ihop ingredienserna och låt svälla i 15 minuter.
Förbered sedan grönsakerna och fräs dem sedan i olja tills de mjuknar.
Häll smeten jämnt över grönsakerna, sänk värmen och stick med gaffel här och där i omeletten.
Vänd omeletten och grädda den ett par minuter på andra sidan också.
Lingon passar bra att servera till omeletten.